Save Lodge: de duurzaamste groene gevel van Nederland

ONTDEK DE REVOLUTIE IN GROENE GEVELS

TIEN REDENEN OM TE KIEZEN VOOR ONZE INNOVATIEVE GROENE WAND SYSTEMEN

SAVE WALL:

DE GROENE REVOLUTIE VOOR JOUW PAND

Ben je op zoek naar een duurzame en adembenemende toevoeging aan je leefomgeving? Onze groene gevelsystemen, ook wel bekend als living walls, groene wanden of verticale tuinen, gaan verder dan traditionele methoden. Wij willen je graag overtuigen van de vele voordelen van onze innovatieve aanpak. Hier zijn 10 redenen waarom onze groene gevels een verstandige keuze zijn:

Save Wall: duurzame innovatie in groene gevels

DE TIEN VOORDELEN VAN ONZE GROENE GEVELS

Zelf bouwen van een groene gevel

EENVOUDIG (ZELF)BOUWSYSTEEM


Of je nu kiest voor professionele installatie of zelf aan de slag gaat, ons systeem is eenvoudig te bouwen en te onderhouden. Geen specialistische kennis vereist, waardoor groen voor iedereen binnen handbereik is.

Bouw je eigen verticale tuin

FLEXIBEL MODULAIR


Pas de omvang van je groene gevel aan met onze modulaire oplossing. Voeg moeiteloos extra modules toe of neem ze mee als je verhuist. De flexibiliteit om je groene visie te verwezenlijken.

Tien voordelen van groene gevels

PUUR NATUUR


Onze groene gevels bieden planten een thuis in echte aarde, zonder kunstmatige voeding. Slechts eenmaal per 2 jaar is een lichte bemesting nodig. Geniet van prachtig groen met minimaal onderhoud.

10 voordelen van een verticale tuin

ONBEPERKTE PLANTKEUZE


Met onze systemen krijg je toegang tot een breed scala aan plantensoorten, waaronder bloeiende planten die insecten aantrekken. Creëer een weelderige groene muur die een bloeiende oase wordt voor de natuur.

Voordelen van een living wall
Groene gevel voor kantoorpand
Levensduur van een groene gevel

GEMAKKELIJK ONDERHOUD


Dankzij de maximale hoogte van 250 cm kun je onderhoud verrichten zonder gedoe met ladders of prijzige hoogwerkers. Onderhoud wordt een moeiteloze en kostenefficiënte taak.

SUPER CIRCULAIR


Onze groene gevels zijn een toonbeeld van circulariteit. Vervaardigd uit restmix plastic afval dat anders verbrand zou worden, gevuld met substraat afkomstig van gefermenteerde groene reststromen en bewaterd met opgevangen regenwater. Een volledig groen en duurzaam systeem.

LANGE LEVENSDUUR


De gebruikte materialen zijn haast onverwoestbaar, waardoor onze systemen tientallen jaren meegaan. Investeer in een groene gevel die decennialang schoonheid toevoegt aan je omgeving.

Duurzame living wall
Voordelen van een groene gevel
Groene gevel voor huis en kantoor

NA GEBRUIK INLEVEREN


Zelfs als je besluit afscheid te nemen van ons systeem, blijft de duurzaamheid behouden. Wij nemen alle materialen terug en geven ze een nieuw leven in dezelfde functie of in een nieuwe vorm. Een gesloten kringloop die blijft geven.

REGIONALE DUURZAAMHEID


Onze materialen zijn niet alleen circulair, maar ook regionaal geproduceerd. Hierdoor verminderen we afvalreizen en dragen we bij aan een lagere CO2- en stikstofuitstoot. Een groenere planeet begint bij lokale keuzes.

VEELZIJDIG TOEPASBAAR


Of je nu op zoek bent naar een groene gevel, een enkel- of dubbelzijdige groene schutting of een groene oase in een versteende omgeving, ons systeem past zich aan aan jouw behoeften en visie.

Kies voor meer dan alleen een groene gevel - kies voor een revolutie in duurzaamheid, schoonheid en levenskwaliteit. Onze groene gevelsystemen zijn het antwoord op de roep om een groenere en gezondere wereld. Maak vandaag nog de stap naar een groenere toekomst!

GENIET OOK VAN FISCALE VOORDELEN

Naast het positieve effect op het milieu en de gezondheid, biedt een groene gevel nog meer voordelen. Onze systemen voldoen aan de eisen van de VAMIL en de MIA, wat betekent dat je kunt profiteren van aantrekkelijke fiscale voordelen. Als ondernemer kun je aanzienlijke besparingen realiseren en tegelijkertijd een duurzaam investeringsobject toevoegen aan je portfolio. Je vindt de SAVE WALL op pagina 138 van de RVO milieulijst 2023 bedrijfsmiddelcode F5301.

EN PROFITEER VAN LOKALE SUBSIDIES

Veel gemeenten erkennen het belang van vergroening en bieden subsidies aan voor duurzame initiatieven zoals groene gevels. Dit betekent dat jouw investering mogelijk nog aantrekkelijker wordt gemaakt met financiële steun vanuit de overheid. De gecombineerde voordelen van fiscale incentives en lokale subsidies kunnen de totale kosten van jouw groene gevel aanzienlijk verlagen.

INVESTEER NU

IN EEN GROENE GEVEL VOOR JOUW PAND

Bram Peters: 06 - 5315 2926

Captain plastic


René Notenbomer: 06 - 203 61 758

Captain green